Even voorstellen....

Hi, ik ben Jim Rademaker, 23 jaar. Ik ben geboren in Haarlem maar op m’n 2de naar Curaçao verhuisd. Daar kwam ik er al snel achter dat school niks voor mij was en dus ging ik best jong werken. Eerst in de horeca maar al snel ben ik in allerlei verkoop-baantjes terecht gekomen. Zo heb ik onder andere meegeholpen om de Fruitbox op het eiland te introduceren en werkte ik later voor een groothandel in supermarktproducten.

En toen werd het na 20 jaar tijd om weer terug naar Nederland te gaan. Na een jaartje bij KPN glasvezel deur-aan-deur te hebben verkocht, kwam BarTrack op mijn pad. Ik was direct heel enthousiast over het concept. En ontzéttend gaaf om mee te kunnen werken aan het succes van deze start up! Als Partner manager ga ik m’n uiterste best doen zoveel mogelijk nieuwe groothandels aan te sluiten.

De sfeer zit er direct al goed in!

Wat je over mij moet weten

Ik ben een echte doorzetter. Sales zit zeker in m’n bloed maar ik lees er ook graag boeken over in m’n vrije tijd. En die vul ik voor de rest met sporten, vrienden…. en: wist je dat ik bezig ben een kookboek te schrijven? :-)

het team