Even voorstellen

Hallo! Ik ben Marijn van der Slikke, 24 jaar oud. Op m’n 9de ben ik vanuit Bergen op Zoom naar Curaçao verhuisd. Na de havo wilde ik eigenlijk maar gewoon direct lekker aan de slag. Ik heb eerst bij een wijnhandel gewerkt, maar redelijk onverwacht -vooral voor mezelf- ben ik in de bouw terecht gekomen. Daar heb ik onder andere geholpen luxe villa's te renoveren.

Toen rond m’n 20ste weer terug naar Nederland. Omdat de mogelijkheden om te werken en iets op te bouwen hier nu eenmaal veel groter zijn. In eerste instantie ben ik als dakdekker aan de gang gegaan waar ik me heb opgewerkt als uitvoerder. Maar toch merkte ik al snel dat daar niet m’n hart lag. Ik wilde in de sales! M’n collega Jim kende ik al van Curaçao en via hem kwam ik bij KPN terecht en vervolgens dus bij BarTrack. Net als hij ben ik super enthousiast: dit hele platform vind ik zo goed doordacht dat ik er zeker van ben dat het een succes gaat worden! Dus net als Jim ben ik nu Partner manager: we gaan er alles aan doen om zoveel nieuwe groothandels aan te sluiten.

De eerste fotosessie :-)

Wist je dit over mij?

Wat je over mij moet weten? Ik sport me suf haha. Maar omdat ik een tijdje in de bouw heb gewerkt, weet ik ook heel goed wat hard werken is. Daarnaast ben ik recht door zee, je weet altijd wat je aan mij hebt. Tot snel!

het team