Skip to the main content.

1 min read

Even voorstellen: Jim Rademaker....

Even voorstellen: Jim Rademaker....

Hi, ik ben Jim Rademaker, 23 jaar. Ik ben geboren in Haarlem maar op m’n 2de naar Curaçao verhuisd. Daar kwam ik er al snel achter dat school niks voor mij was en dus ging ik best jong werken. Eerst in de horeca maar al snel ben ik in allerlei verkoop-baantjes terecht gekomen. Zo heb ik onder andere meegeholpen om de Fruitbox op het eiland te introduceren en werkte ik later voor een groothandel in supermarktproducten.

 

En toen werd het na 20 jaar tijd om weer terug naar Nederland te gaan. Na een jaartje bij KPN glasvezel deur-aan-deur te hebben verkocht, kwam BarTrack op mijn pad. Ik was direct heel enthousiast over het concept. En ontzéttend gaaf om mee te kunnen werken aan het succes van deze start up! Als Partner manager ga ik m’n uiterste best doen zoveel mogelijk nieuwe groothandels aan te sluiten.



Wat je over mij moet weten

Ik ben een echte doorzetter. Sales zit zeker in m’n bloed maar ik lees er ook graag boeken over in m’n vrije tijd. En die vul ik voor de rest met sporten, vrienden…. en: wist je dat ik bezig ben een kookboek te schrijven? :-)

Even Voorstellen: Maryn van der Slikke

Even Voorstellen: Maryn van der Slikke

Hallo! Ik ben Marijn van der Slikke, 24 jaar oud. Op m’n 9de ben ik vanuit Bergen op Zoom naar Curaçao verhuisd. Na de havo wilde ik eigenlijk maar...

Read More
Voor de camera vertellen over BarTrack...

Voor de camera vertellen over BarTrack...

We zijn nu ruim een jaar druk met de doorontwikkeling vanBarTrack. Wat zo’n 20 jaar geleden begon als een handige oplossing om snel en eenvoudig te...

Read More
Welkom aan boord als nieuwe Marketing Manager, Sander

Welkom aan boord als nieuwe Marketing Manager, Sander

BarTrack is verheugd om de terugkeer van Sander Hagemans naar het team aan te kondigen, ditmaal in de rol van Marketing Manager.

Read More