Skip to the main content.

2 min read

Terugblikken op een half jaar bij BarTrack - Jim

Terugblikken op een half jaar bij BarTrack - Jim

Een aantal maanden geleden stelde Jim Rademaker zich voor op de blogpagina van BarTrack. Inmiddels zijn we alweer ruim een halfjaar verder en stellen we hem graag wat vragen over deze afgelopen periode. In deze blog lees je meer over zijn ervaring als partner manager bij BarTrack.

Allereerst; je bent nu een halfjaar in dienst. Hoe vind je het?


“Als ik mijn ervaring in drie woorden zou moeten samenvatten zou ik zeggen leuk, gaaf en uitdagend. Ik heb inmiddels al zoveel geleerd en dat maakt ook dat het steeds leuker wordt. Doordat ik steeds meer kennis opdoe kan ik ook veel meer zelf aan de slag, zonder dingen te hoeven vragen. En naast leerzaam vind ik het ook gewoon heel gezellig om bij BarTrack te werken.”


Wat vind je het leukst?


“Het leukste vind ik dat ik als PartnerManager ook een salesfunctie heb. In mijn functie heb ik veel vrijheid en kan ik dingen op mijn manier aanpakken. Dit zorgt er bij mij ook voor dat ik gemotiveerd ben om overal het beste uit te halen. Daarnaast is het heel fijn om een product te verkopen waar je écht achter staat. Groothandels aansluiten op een platform, waarvan je weet dat het hen gaat helpen, geeft een goed gevoel. We zijn met dit product in kleine stapjes gewoon echt de wereld aan het veranderen, want wat wij bieden staat volledig in het teken van vernieuwing, verbetering en versnelling. Daarnaast is het team heel leuk. We hebben allemaal hetzelfde doel en dezelfde ambities en daardoor zetten we elke dag alles op alles om er samen een groot succes van te maken.”

Wat is er veranderd sinds je bij BarTrack werkt?


“Veel. Sinds ik bij BarTrack werk ben ik gegroeid als persoon en heb ik veel geleerd. Het is eigenlijk een hele nieuwe manier van sales, vergeleken met mijn eerdere saleservaring. BarTrack is namelijk een SaaS oplossing en dit heb ik hiervoor nog niet eerder verkocht. Ik vind het gelukkig juist leuker en uitdagender dan bijvoorbeeld een product bij mensen aan huis verkopen. Ook ben ik er trots op dat ik steeds meer nieuwe vaardigheden leer. Een voorbeeld hiervan is ‘cold calling’, iets waar ik nog geen eerdere ervaring mee had omdat ik altijd langsging bij groothandels of bij mensen aan huis. In het begin vond ik het daardoor wat spannend, maar nu bel ik mensen gerust op voor een gesprek. 

Verder is het product natuurlijk ook iets dat veranderd is sinds ik in dienst ben. We verkopen een product dat we continu door blijven ontwikkelen op basis van de vraag van onze klanten/gebruikers. Er komen daardoor steeds nieuwe functionaliteiten bij die BarTrack nóg beter maken. Zo komt er binnenkort ook weer iets nieuws aan, namelijk het in- en uitscannen van producten in je magazijn.”

Hoe denk je dat het er over 6 maanden uitziet?


“Over een halfjaar is BarTrack in een stijgende lijn gegroeid, zeker wat betreft het aantal aangesloten groothandels op het platform. Ook is onze naamsbekendheid in de markt dan aanzienlijk toegenomen, daar gaan we echt voor. Verder verwacht ik dat de nog meer functionaliteiten toevoegen waarmee we groothandels en bestellers nog beter helpen om samen te werken aan voorraadbeheer. En als laatst wil ik ook over 6 maanden kunnen zeggen dat ik op persoonlijk vlak verder ontwikkeld ben, dit is voor mij echt de plek om het beste uit mezelf te halen.”

Lancering nieuwe BarTrack website

Lancering nieuwe BarTrack website

Hoewel het eind van dit jaar alweer in zicht begint te komen zijn we bij BarTrack nog volop met vernieuwing bezig. Wij zijn van mening dat we met...

Read More
Met BarTrack bestellen bij verschillende leveranciers

Met BarTrack bestellen bij verschillende leveranciers

BarTrack is het bestel- en voorraadbeheerplatform dat het gemakkelijk maakt om te bestellen bij verschillende leveranciers. Als bedrijf is het vaak...

Read More
Welkom aan boord als nieuwe Marketing Manager, Sander

Welkom aan boord als nieuwe Marketing Manager, Sander

BarTrack is verheugd om de terugkeer van Sander Hagemans naar het team aan te kondigen, ditmaal in de rol van Marketing Manager.

Read More