Skip to the main content.

2 min read

Terugblikken op een half jaar bij BarTrack - Maryn

Terugblikken op een half jaar bij BarTrack - Maryn

Maryn is evenals Jim inmiddels alweer ruim een halfjaar bij BarTrack in dienst als partner manager. Ook aan hem stellen we graag een aantal vragen over zijn ervaringen de afgelopen periode. In deze blog deelt hij wat hij in deze maanden bij BarTrack geleerd heeft en hoe hij dat heeft ervaren. 

Allereerst; je bent nu een halfjaar in dienst. Hoe vind je het?

“Steeds leuker. Ik begin het echt steeds meer naar mijn zin te hebben. Dat komt omdat ik onderdeel ben van een groeiend bedrijf, met meer en meer succes. En die groei zorgt er voor dat het leuker, maar tegelijkertijd  ook wel zwaarder wordt. Op het moment dat je het ene onderdeel volledig onder de knie hebt krijg je, door groei en uitbreiding, te maken met nieuwe uitdagingen. Gelukkig maakt dat het juist ook heel interessant, binnen een groeiend bedrijf word je als het ware gedwongen zelf mee te groeien en ontwikkelen. Verder heb ik de afgelopen maanden gemerkt dat ik het fijn vind om in een klein en hecht team te werken. Alle zaken worden met elkaar besproken en dat werkt gewoon heel fijn.” 

Wat vind je het leukst?

“Het leukste aan BarTrack is het feit dat we de wereld een stukje gestructureerder maken. Het effect van wat we doen is zichtbaar en daardoor heel bevredigend. Het leukste aan mijn vak vind ik dat ik met veel verschillende mensen binnen de maakindustrie contact heb. Van een zzp’er tot aan een directeur van een groothandel, het is heel gevarieerd. Geen dag is hetzelfde en juist die afwisseling vind ik leuk. Daarnaast is het leuke aan een sales functie dat je alles volledig zelf in de hand hebt. Je kunt zelf je eigen doelen stellen, beter worden en je bent nooit uitgeleerd.”

Wat is er veranderd sinds je bij BarTrack werkt?

“Voordat ik bij BarTrack werkte ben ik altijd dakdekker geweest. Ik liep dagelijks in een bouw overall en was vooral buiten te vinden. BarTrack is daarbij een behoorlijk contrast. Ik werk nu in een prachtig kantoor aan het Lange Voorhout en kom altijd binnen met mijn aktetas en een nette jas. 

Daarnaast is er ook op persoonlijk gebied behoorlijk wat veranderd sinds ik in dienst ben bij BarTrack. Mijn kennis is enorm toegenomen. Ik heb heel veel geleerd op het gebied van ERP systemen en over systemen rondom klantbeheer. Door mijn productkennis en ervaringen in de afgelopen maanden is mijn zelfvertrouwen en zekerheid over ons product gegroeid.”

Hoe denk je dat het er over 6 maanden uitziet?

“Over 6 maanden zijn er nóg meer groothandels en bestellers die op ons platform met elkaar samenwerken aan voorraadbeheer. Mijn persoonlijke doel is om elke maand 2 groothandels aan te sluiten. Over een half jaar hoop ik er dus minimaal 10 aangesloten te hebben. Met deze nieuwe groothandels wordt het bereik alleen maar groter. Dit komt mede door het feit dat hoe meer groothandels er op BarTrack zijn aangesloten, hoe meer bestellers hun volledige voorraad kunnen beheren. Voorheen kwam het nog wel eens voor dat er een groothandel ontbrak voor klanten die wel graag via het platform bij die groothandel had willen bestellen. Als het aan mij ligt is dat over 6 maanden echt verleden tijd.”

 

Terugblikken op een half jaar bij BarTrack - Jim

Terugblikken op een half jaar bij BarTrack - Jim

Een aantal maanden geleden stelde Jim Rademaker zich voor op de blogpagina van BarTrack. Inmiddels zijn we alweer ruim een halfjaar verder en stellen...

Read More
Even voorstellen: Jim Rademaker....

Even voorstellen: Jim Rademaker....

Hi, ik ben Jim Rademaker, 23 jaar. Ik ben geboren in Haarlem maar op m’n 2de naar Curaçao verhuisd. Daar kwam ik er al snel achter dat school niks...

Read More
Welkom aan boord als nieuwe Marketing Manager, Sander

Welkom aan boord als nieuwe Marketing Manager, Sander

BarTrack is verheugd om de terugkeer van Sander Hagemans naar het team aan te kondigen, ditmaal in de rol van Marketing Manager.

Read More