Skip to the main content.

1 min read

Waarom je BarTrack zou moeten gebruiken naast het bestellen via je ERP

Waarom je BarTrack zou moeten gebruiken naast het bestellen via je ERP

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Het is een softwaretoepassing die bedrijven helpt bij het beheren van hun verschillende bedrijfsprocessen, zoals voorraadbeheer, financiën, human resources en productie, in één geïntegreerd systeem.ERP-software stelt organisaties in staat om gegevens en processen efficiënter te beheren, de samenwerking tussen afdelingen te verbeteren en betere besluitvorming te ondersteunen. Het biedt een holistische kijk op de bedrijfsactiviteiten en stelt bedrijven in staat om hun processen te stroomlijnen en te optimaliseren. 

BarTrack is naadloos te koppelen aan iedere ERP oplossing. Dit geeft de volgende voordelen. 

  1. Verbeterde voorraadbeheersing: BarTrack biedt geavanceerde functionaliteiten voor het beheer van je voorraad. Je krijgt real-time inzicht in voorraadniveaus, kunt eenvoudig bijhouden welke producten er binnenkomen en uitgaan, en ontvangt meldingen bij kritieke niveaus. Hierdoor verminder je voorraadverspilling en voorkom je tekorten of overschotten.

  2. Efficiëntere bestelprocessen: Met BarTrack kun je je bestelprocessen stroomlijnen en vereenvoudigen. Je hebt direct toegang tot je leveranciersinformatie en kunt eenvoudig bestellingen plaatsen en opvolgen. Bestellen doe je onder andere online, met de BarTrack app of -Handscanner. Dit bespaart tijd en vermindert menselijke fouten die kunnen optreden bij handmatige bestellingen.

  3. Geavanceerde rapportage en analyses: BarTrack biedt uitgebreide rapportagemogelijkheden en analysefuncties. Je kunt statistieken en trends van je voorraad en bestellingen bekijken, wat je helpt om betere beslissingen te nemen en de efficiëntie van je voorraadbeheer te optimaliseren.

  4. Integratie met ERP software: BarTrack kan naadloos worden geïntegreerd met je bestaande ERP software. Dit betekent dat je kunt profiteren van de voordelen van BarTrack zonder je bestaande systemen volledig te hoeven vervangen. Je behoudt de gegevensconsistentie en hebt een gecentraliseerd overzicht van al je bedrijfsprocessen.

  5. Verbeterde klanttevredenheid: Door gebruik te maken van BarTrack kun je de leverbetrouwbaarheid vergroten. Je hebt altijd de juiste producten op voorraad en kunt sneller en nauwkeuriger bestellingen afhandelen. Dit leidt tot tevreden klanten, die op hun beurt loyaal blijven aan je bedrijf.


Kortom, BarTrack biedt een uitgebreide en geïntegreerde oplossing voor voorraadbeheer naast je bestaande ERP software. Het zorgt voor verbeterde efficiëntie, kostenbesparingen en klanttevredenheid.

 

Maak nu een account aan

Probeer BarTrack vandaag nog en ontdek zelf de voordelen die het kan bieden aan je bedrijf.

 

Beheer je voorraad vanaf je smartphone

Beheer je voorraad vanaf je smartphone

Wist je dat meer dan 26.000 Nederlandse bedrijven geregistreerde barcodes gebruiken om hun producten online te verkopen? Een groei van ruim 20% ten...

Read More
Eenvoudig je orderkosten verlagen? Zo doe je dat!

Eenvoudig je orderkosten verlagen? Zo doe je dat!

Ordermanagement, ook wel het ontvangen en verwerken van bestellingen is voor iedere groothandel cruciaal. Dit is hét proces dat efficiënt moet...

Read More
5 Redenen om met je Mobiel te bestellen!

5 Redenen om met je Mobiel te bestellen!

Schrijf jij ook nog de producten die je moet bestellen op een lijstje en belt ze daarna door naar je groothandel? Of misschien zoek je ze zelf op in...

Read More