Bestellen bij meerdere groothandels tegelijk…..met je mobiel!

Het is van groot belang voor een goede workflow binnen je bedrijf, en toch gaat het regelmatig mis: het (na) bestellen van voorraadartikelen.

Ga maar na. Je moet op de eerste plaats weten welke artikelen je allemaal op voorraad hebt. En wáár ze liggen natuurlijk. Vervolgens heb je inzicht nodig in hoe frequent ze gebruikt worden. En je wil natuurlijk ook weten wat de minimale bestelhoeveelheid is zodat je niet te veel of te weinig bestelt.

Logisch allemaal en het klinkt niet ingewikkeld. Maar dat wordt het wel als het bijvoorbeeld om veel artikelen gaat, de omloopsnelheid hoog is of als er veel medewerkers zijn die artikelen uit deze voorraad halen.

Barcodes zijn de sleutel

Overzicht in je voorraad begint met herkenning van artikelen. Snel en eenduidig. De enige manier om dat goed te doen is door gebruik te maken van barcodes. Barcodes zijn als het ware de ‘paspoorten’ van artikelen: het bevat alle informatie die voor de unieke herkenning van het betreffende artikel nodig zijn. En die unieke herkenning geldt niet alleen voor jouw bedrijf. Dit geldt ook erbuiten. Sterker, het geldt overal ter wereld. Een officieel uitgegeven barcode is namelijk per definitie uniek.

BarTrack heeft slim gebruik gemaakt van dit gegeven. BarTrack is een online bestelplatform waarmee je snel en eenvoudig online je voorraad kunt beheren. Gewoon op je mobiele telefoon. Voorraadlocaties toevoegen (stellingkasten, magazijnstellingen maar ook inrichting van bedrijfsauto’s), artikelen daaraan toewijzen en de omloopsnelheid daarvan beoordelen. Het bestellen van voorraadartikelen is vervolgens eenvoudig: barcode scannen, controleren en verzenden. Scan, klik, klaar!

bestellen bij meerdere groothandels
Bestellen bij meerdere groothandels

Bestel bij al je favoriete groothandels, gewoon met je mobiel

Maar er is meer. Met BarTrack is de enige zakelijke bestel-app waarmee je bij verschillende groothandels kunt bestellen. Scan de barcode en geef bij de eerste keer aan bij welke groothandel je wil bestellen. De app is slim en onthoudt dit voor de volgende keer. Voor ieder artikel kun je zo een verschillende groothandel aangeven. En bij iedere volgende bestelling hoef je alleen de barcodes te scannen: de app bestelt de artikelen vervolgens automatisch bij de juiste groothandel. En zit jouw favoriete groothandel er niet bij, dan geef je dit aan en regelt BarTrack dat deze wordt toegevoegd.

Zo is het bestellen van zakelijke artikelen in een handomdraai geregeld.

barcodescannen voorraadbeheer voorraadmanagement