1 min read

Gemak dient de mens...

In onze vorige blogs hebben we verteld over hoe eenvoudig het is om zakelijke producten met je mobiel te bestellen. Gewoon de gratis BarTrack app downloaden, aanmelden en scannen maar. De gescande artikelen worden naar je e-mail gestuurd zodat je ze nog even kunt controleren en van daaruit gaan ze direct naar de groothandel. Scan, klik, klaar!

En om het allemaal nòg makkelijker te maken kun je ook zelf je barcodes printen. Met je mobiel inloggen, selecteren en vervolgens je barcodes op sticker of labels printen. Zo wordt voorraadbeheer voor iedereen bereikbaar.

Wellicht heb je dus al eens over BarTrack gelezen. Maar misschien ook niet. Of heb je het wel eens gezien, maar kwam het op dat moment niet uit om je er verder in te verdiepen. In een wereld met een overdaad aan informatie, ben je al snel geneigd om je te concentreren op je huidige taken en werkzaamheden. Je hebt het al druk genoeg. Logisch toch?

Of misschien toch niet zo voor de hand liggend? Natuurlijk wilden we dat direct goed doen. Toen we ons in dit onderwerp verdiepten moesten we in eerste instantie een beetje lachen. Bij zakelijk bestellen vliegen termen als ‘marketing automatisering’, ‘voorspelde klantwaarde’ en ‘gekwalificeerde kosten per verkoopkanaal’ je om de oren. Allemaal goed bedoeld hoor, maar wij houden het liever simpel.

Bestellen met een app

Dus maken we nu gebruik van een eenvoudig systeem (dat dan weer wel) waarbij de gebruikers van de BarTrack App centraal staan. Ben je nog niet bekend met BarTrack? Dan kom je ons op de belangrijkste social media kanalen tegen. Heb je de App gedownload maar weet je nog niet precies hoe ‘t werkt? Dan sturen we je een berichtje met instructie. Ben je een trouwe gebruiker? Je ziet dan af en toe ‘Tips & Trics’ van ons voorbij komen.

Zo proberen we onze klanten zo goed mogelijk te informeren. Op het moment dat ze daar behoefte aan hebben en met de informatie waar ze naar op zoek zijn. En dat kun je zo mooi omschrijven als je wil, maar ‘gemak dient de mens’ is voor ons goed genoeg.

Als groothandel het verschil maken in uitdagende tijden

Leveringszekerheid bieden aan klanten is voor steeds meer groothandels een uitdaging. Waar klanten lange tijd van ‘vandaag besteld, morgen in huis’...

Read More

Zo voorkom je misgrijpen bij lange levertijden

Beschikbaarheid van materialen vormt een steeds grotere uitdaging. Waar je voorheen van ‘vandaag besteld, morgen in huis’ kon uitgaan is dit niet...

Read More

Terugblikken op een half jaar bij BarTrack - Maryn

Maryn is evenals Jim inmiddels alweer ruim een halfjaar bij BarTrack in dienst als partner manager. Ook aan hem stellen we graag een aantal vragen...

Read More