Skip to the main content.

1 min read

Ik ben MKB-er, is mobiel bestellen ook wat voor mij?

Ik ben MKB-er, is mobiel bestellen ook wat voor mij?

Ja, zeker is mobiel bestellen wat voor jou zouden we willen zeggen.

Ga maar na. Je bent de hele dag bezig met… Ja, met wat niet eigenlijk? Klanten helpen, vragen van personeel beantwoorden, je financiële administratie (helpen) bijwerken, voorraadbeheer, nadenken over de plannen voor volgend jaar (dat zit altijd in je hoofd overigens). En ga zo maar door.

Kortom, jij -en je mensen- hebben het hartstikke druk! En het laatste dat je wil is wanneer een product dat je nù nodig hebt, niet op voorraad is. Dat je misgrijpt op het moment dat je een klant wil helpen. En dat komt regelmatig voor is onze ervaring. Je mensen pakken snel even een product uit de voorraad zonder dat te melden. Of willen dat wel melden maar hebben geen idee aan wie of hoe. En dan verlies je snel het overzicht.

Bestellen met een simpele app

Misgrijpen is met BarTrack verleden tijd. BarTrack is een App die je op je telefoon download, een barcode mee scant en het betreffende product vervolgens direct bij de groothandel bestelt. Scan, klik, klaar! En nog helemaal gratis ook.

En weet je wat nog mooier is? Met meerdere mensen tegelijk bestellen kan ook! Alle gescande producten gaan dan naar een centrale persoon die vervolgens de bestelling doet. En natuurlijk zitten er nog andere handige functies in de app. Zoals het printen van barcodes. Wel zo handig als je de ladenkast of magazijnstelling van de juiste barcodes wil voorzien. Zo ben je de volgende keer nòg sneller klaar met bestellen.

Bestellen met je mobiele telefoon is voor veel mkb-ers sneller, eenvoudiger èn goedkoper. Want het gebruik van de app is helemaal gratis. Zo bestel je altijd de juiste artikelen en grijp je nooit meer mis. Weer een zorg minder voor jou. En dat telt.

Gemak dient de mens...

Gemak dient de mens...

In onze vorige blogs hebben we verteld over hoe eenvoudig het is om zakelijke producten met je mobiel te bestellen. Gewoon de gratisBarTrackapp...

Read More
Voorraad artikelen beheren en bestellen in een handomdraai!

Voorraad artikelen beheren en bestellen in een handomdraai!

Als ondernemer of manager ben je altijd druk. Klanten de juiste service bieden, afspraken met leveranciers maken, je personeel motiveren. En zo...

Read More
5 Redenen om met je Mobiel te bestellen!

5 Redenen om met je Mobiel te bestellen!

Schrijf jij ook nog de producten die je moet bestellen op een lijstje en belt ze daarna door naar je groothandel? Of misschien zoek je ze zelf op in...

Read More