Voorraadartikelen beheren en bestellen in een handomdraai!

Als ondernemer of manager ben je altijd druk. Klanten de juiste service bieden, afspraken met leveranciers maken, je personeel motiveren. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Kortom, je bent de hele dag bezig om van je bedrijf een geoliede machine te maken.

Maar dan opeens blijkt op zeker moment een belangrijk artikel niet op voorraad. Net nu die ene, belangrijke klant daarom vraagt. En dat is het laatste wat je wil: misgrijpen! Terwijl je toch écht dacht dat je alles onder controle had.

Het beheren van je voorraad blijkt in de praktijk een lastige opgave. Leveringen komen niet altijd tijdig binnen of worden niet juist verwerkt. Artikelen worden uit het magazijn gehaald zonder dat te registreren. Of een artikel blijkt onverwacht beter te lopen en je bestelt er structureel te weinig van. Het gevolg: onzekerheid over je voorraad.

Daarvoor is nu een slimme, online oplossing: BarTrack. Geen ingewikkelde software installeren of investeren in nieuwe voorraadsystemen, maar gewoon direct beginnen.

Online oplossing

BarTrack een online bestelplatform waarmee je snel en eenvoudig online je voorraad kunt beheren. Gewoon op je mobiele telefoon. Voorraadlocaties toevoegen (stellingkasten, magazijnstellingen maar ook inrichting van bedrijfsauto’s), artikelen daaraan toewijzen, bestelhoeveelheid vastleggen en nog veel meer. Zo heb je een volledig voorraadsysteem, gewoon op je mobiel! En als dat handiger vindt, kun je dit natuurlijk ook allemaal op je pc doen.

Het bestellen van voorraadartikelen is vervolgens eenvoudig: je scant de barcodes van de gewenste artikelen, even controleren en verzenden maar. Scan, klik, klaar! Gewoon met je mobiele telefoon. Werk je liever met een handscanner? Geen probleem, ook dat kan met BarTrack.

Zo helpt BarTrack je het beheren en bestellen van voorraadartikelen sneller en eenvoudiger te maken. Geregeld in een handomdraai.

voorraadbeheer