1 min read

Voorraad beheer - makkelijker dan je denkt!

Als je wat over voorraad beheer wil weten, is er meer dan genoeg informatie. Typ het in bij Google en je krijgt alleen al in het Nederlands bijna 900.000 resultaten (!). De vraag is vervolgens waar te beginnen? Het duizelt je al snel bij de begrippen. Warehouse Management Systeem, seriegrootte-bepaling, leveranciersmanagement, Supply Chain Teams. Zomaar een greep uit de vele termen die bij voorraad beheer naar voren komen.

Stortvloed aan informatie

Als MKB-ondernemer krijg je al snel het gevoel te ‘verdrinken’ in de overvloed aan informatie die over je wordt uitgestort. Want het is niet alleen heel veel informatie, het is ook nog eens weinig specifiek. En de meeste oplossingen zijn gericht op het beheren van relatief grote voorraadlocaties.

Maar wat nu als je tandarts bent en je wil een beter overzicht en beheer over je voorraad? Of je bent aannemer, werkt op een paar locaties en je hebt een klein magazijn waar je mensen dagelijks hun spullen voor die dag kunnen halen? Dan loont het implementeren van een -vaak- ingewikkeld software systeem niet de moeite. Als je al de tijd hebt om het uit te zoeken, voor te bereiden, met je mensen te bespreken. Pfffff.

 

Barcode printen, scannen en klaar!

Daarom hebben we BarTrack ontwikkeld. Met een gratis App waarmee je een barcode scant en vervolgens het product direct bij de groothandel bestelt. Scan, klik, klaar!

‘Maar dan heb ik wel barcodes nodig’ horen we je zeggen. Ook daar hebben we aan gedacht. Met BarTrack kun je namelijk zelf je barcodes printen. Heel simpel, via de App. Je logt veilig in door de QR-code te scannen en maakt vervolgens een selectie van barcodes die je wil printen. Die hang of plak je vervolgens in je magazijn en voila.

Zo sla je twee vliegen in één klap. Met barcodelabels heb je niet alleen een veel beter overzicht maar is bestellen ook nog eens eenvoudiger. Simpel de gratis App downloaden en aanmelden. Zo is voorraad beheer toch een stuk makkelijker dan je dacht.

2 min read

Lancering nieuwe BarTrack website

Hoewel het eind van dit jaar alweer in zicht begint te komen zijn we bij BarTrack nog volop met vernieuwing bezig. Wij zijn van mening dat we met...

Read More
10 valkuilen bij voorraadbeheer

2 min read

10 valkuilen bij voorraadbeheer

Uit onderzoek blijkt keer op keer dat te veel of te weinig voorraad handenvol geld kost. En in het ergste geval zelfs klanten. Houdt jouw bedrijf ook...

Read More

1 min read

Even voorstellen BarTrack app 3.0!

Bij BarTrack zijn we niet snel tevreden. Iedere dag blijven we druk met het verbeteren van onze besteloplossingen. Alles met het doel het bestellen...

Read More