Voorraadbeheer voor iedereen!

Als je wat over voorraadbeheer wil weten, is er meer dan genoeg informatie. Typ het in bij Google en je krijgt alleen al in het Nederlands bijna 800.000 resultaten (!). Maar vervolgens moet je ergens beginnen. Zet je een Warehouse Management Systeem op met behulp van Supply Chain Teams? Of ga je direct van start met Inventory Tracking software?

.....De bomen en het bos

Ga er maar aan staan. De oplossingen zijn net zo talrijk als het aantal experts dat zich aanbiedt. Maar wat als je een mkb-ondernemer bent die lokaal voorraad houdt maar niet de tijd heeft zich uitgebreid in dit onderwerp te verdiepen? Je werkt bijvoorbeeld maar op een beperkt aantal locaties of hebt een klein magazijn waar je mensen dagelijks hun spullen voor die dag kunnen halen. Dan loont het implementeren van een -vaak- ingewikkeld software systeem niet de moeite. Als je al de tijd hebt om alles over voorraadbeheer uit te zoeken, voor te bereiden, met je mensen te bespreken. Pfffff.

Voorraadbeheer via BarTRack app
Voorraadbeheer via de BarTrack app

Voorraadbeheer via een app

Daarom hebben we BarTrack ontwikkeld. Een online bestelplatform waarmee je niet alleen je voorraad kan bijhouden maar ook heel eenvoudig kunt bestellen. Gewoon met een app.

Je start met voorraadbeheer door voorraadlocaties aan te maken. Dat kan een magazijn zijn, maar bijvoorbeeld ook een ladenkast (of meerdere natuurlijk) en zelfs een bedrijfsauto. Vervolgens wijs je daar artikelen aan toe door de barcode te scannen of ze te selecteren uit een lijst. Op deze wijze heb je direct inzicht in je hele voorraad. Inclusief alle artikelinformatie. Wil je vervolgens artikelen bestellen? Selecteer de artikelen van je keuze en bestel ze met één druk op de knop. Direct bij je favoriete groothandel. Snel, foutloos en helemaal gratis!

Met de BarTrack app wordt voorraadbeheer voor ieder bedrijf toegankelijk. Gewoon op je mobiel!

voorraadbeheer voorraadmanagement