1 min read

5 Redenen om met je Mobiel te bestellen!

Schrijf jij ook nog de producten die je moet bestellen op een lijstje en belt ze daarna door naar je groothandel? Of misschien zoek je ze zelf op in de webwinkel van je leverancier en bestelt ze online. Vaak ook een tijdrovend klusje.

Dat kan veel eenvoudiger. Bestellen met je mobiel. Gewoon de barcode scannen en de bestelling staat met een paar klikken in de webshop van je groothandel.

Hieronder 5 redenen waarom mobiel bestellen ook voor jou een goed idee is.

1. Snel en eenvoudig

Je mobiele telefoon heb je altijd bij de hand. De scanner van de mobiele telefoon is inmiddels zo ver ontwikkeld dat het moeiteloos alle barcodes (of qr-codes) scant. En de mobiele telefoon biedt natuurlijk allerlei extra handige functies zoals informatie over het product, afbeeldingen en nog veel meer.

2. Altijd het juiste product

Barcodes liegen nu eenmaal niet. Dus bestel je altijd het juiste product. Zo weet je zeker dat je bijvoorbeeld de goede kleur, maat of uitvoering bestelt.

3. Bespaar tijd

Nooit meer met het eerder genoemde lijstje langs de schappen in je magazijn lopen, de ontbrekende artikelen opschrijven en deze vervolgens doorbellen naar de groothandel. Of lang moet zoeken in die toch niet zo overzichtelijke webshop van je leverancier. Uit onderzoek blijkt dat je met mobiel bestellen maar liefst een uur per bestelling kan besparen!

4. Nooit meer misgrijpen

Je werknemers pakken snel even een product uit de voorraad zonder dat te melden. Niet opzettelijk maar vaak omdat ze niet weten waar of hoe ze dat moeten doen. Dat is nu verleden tijd. Ze scannen eenvoudigweg het product dat ze meenemen even met hun mobiel.

5. Met meerdere mensen bestellen

Heb je verschillende locaties of wil je dat meerdere medewerkers kunnen bestellen? Dan is mobiel bestellen ideaal. In zo’n geval geef je aan dat alle bestellingen naar één centrale persoon gaan die de bestellingen verzameld, controleert en goedkeurt. Zo houdt je optimaal overzicht.

 

BarTrack bestel met je mobiel

De oplossing? Gewoon al je zakelijke artikelen bestellen met de gratis app van BarTrack. Scan de barcode, controleer en de bestelling wordt direct naar de groothandel verstuurd. Scan klik, klaar

2 min read

Lancering nieuwe BarTrack website

Hoewel het eind van dit jaar alweer in zicht begint te komen zijn we bij BarTrack nog volop met vernieuwing bezig. Wij zijn van mening dat we met...

Read More
10 valkuilen bij voorraadbeheer

2 min read

10 valkuilen bij voorraadbeheer

Uit onderzoek blijkt keer op keer dat te veel of te weinig voorraad handenvol geld kost. En in het ergste geval zelfs klanten. Houdt jouw bedrijf ook...

Read More

1 min read

Even voorstellen BarTrack app 3.0!

Bij BarTrack zijn we niet snel tevreden. Iedere dag blijven we druk met het verbeteren van onze besteloplossingen. Alles met het doel het bestellen...

Read More