Skip to the main content.

2 min read

Lancering nieuwe BarTrack website

Lancering nieuwe BarTrack website

Hoewel het eind van dit jaar alweer in zicht begint te komen zijn we bij BarTrack nog volop met vernieuwing bezig. Wij zijn van mening dat we met nieuwigheden niet hoeven te wachten tot het nieuwe jaar. En juist daarom lanceren we nu onze nieuwe website.

We gaan van ‘Bartrack.nl’ over naar ‘BarTrack.com’. Deze nieuwe site bevat alle informatie die je van ons gewend bent, maar dan in een nieuw jasje en daarnaast gaan we nog een stapje verder.  In deze blog lees je alles over de nieuwe website en legt Bart Grol, CEO van BarTrack, uit wat de redenen geweest zijn om deze stap te zetten.

Het nieuwe BarTrack 

“In maart 2021 introduceerden we het nieuwe BarTrack”, aldus Bart Grol. Vanaf dat moment is niet alleen het aantal aangesloten groothandels op het platform enorm toegenomen, maar ook het aantal bestellers bij BarTrack en het aantal producten steeg in een rap tempo. “En juist daarom is het nu hét moment om de website aan te passen op deze groei. Continu in beweging blijven en blijven ontwikkelen, dat is het doel. De nieuwe website geeft ons meer mogelijkheden om ook de internationale ambities achterna te gaan. Zo wordt alle content in eerste instantie in zowel het Nederlands als Engels beschikbaar, maar we breiden dit graag naar nog meer talen uit.”

Groothandels en bestellers

“Toch was de voornaamste reden dat we bij BarTrack te maken hebben met twee verschillende doelgroepen”, vervolgt Grol, “zo bieden we diensten en oplossingen aan voor zowel groothandels als bestellers en voor beiden moet er gewoon duidelijke en vooral complete informatie beschikbaar zijn”. De nieuwe site bevat meteen in de header de mogelijkheid om aan te geven of je de pagina als groothandel of als besteller bezoekt. Vervolgens kom je meteen op de pagina waar je alle informatie vindt om snel van start te kunnen gaan met het BarTrack platform. Ook is er op de nieuwe site extra aandacht voor videomateriaal. Zo vind je er bijvoorbeeld verschillende video’s met uitleg en beelden van de VMI services. 

Voorraadbeheer

Tot slot is er op de site meer aandacht voor de BarTrack VoorraadManager. “BarTrack is ooit begonnen als een besteloplossing, maar is vervolgens doorontwikkeld tot een bestel- en beheer platform waarmee je eenvoudig je voorraad bijhoudt.” Op de nieuwe site vind je daarom meer informatie over het beheer van voorraden, voor zowel de groothandel als de besteller. 

Voorraadbeheer is iets dat continu in ontwikkeling is. Je kunt dan ook van BarTrack verwachten dat hier steeds verdere stappen in worden gezet. Zo komen er binnenkort nieuwe introducties aan. Benieuwd naar wat eraan komt? Abonneer je hieronder op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste updates.


 

Blijf op de hoogte van al het BarTrack nieuws

 

Maak je voorraadbeheer efficiënter met BarTrack's nieuwe 'automatisch bestellen'

Maak je voorraadbeheer efficiënter met BarTrack's nieuwe 'automatisch bestellen'

In onze snel veranderende wereld is efficiënt voorraadbeheer essentieel voor het succes van jouw bedrijf. We zijn daarom enthousiast om je kennis te...

Read More
Persbericht: 2 april 2024

Persbericht: 2 april 2024

Amstelveen, 2 april 2024 - Vandaag kondigt BarTrack met trots de lancering aan van de nieuwste functionaliteit op het platform: ‘Projectbestellen’....

Read More
Slim voorraadbeheer: Bespaar geld met krachtige statistieken

Slim voorraadbeheer: Bespaar geld met krachtige statistieken

Als je denkt dat voorraadbeheer alleen gaat over bijhouden wat je hebt, dan zal BarTrack je aangenaam verrassen! Met toegang tot meer dan 160...

Read More