1 min read

Zo print je eenvoudig zelf barcode labels

Veel kleinere bedrijven worstelen met het bijhouden van de lokale voorraad. Immers, als ondernemer heb je snel een product nodig, haalt dat uit het magazijn …. maar je vergeet vervolgens de gegevens of de barcode te noteren. Je hebt het immers druk, druk, druk. En dat wordt alleen maar lastiger als je met meer collega’s bent. Vaak weten zij niet eens hoe ze moeten noteren dat er een product uit de voorraad is gehaald. Totdat je op een gegeven moment misgrijpt.

Maar dat is helemaal niet nodig. Want daarvoor is nu een oplossing: BarTrack. Kort gezegd scan je met deze App de barcode of QR code van een product waarna deze automatisch besteld wordt bij de groothandel. Handig, toch? Een App op je telefoon, barcode scannen en bestellen maar. Scan, klik, klaar. En nog helemaal gratis ook.

Altijd de juiste barcodes in je magazijn

Maar dan zit je nog met het volgende probleem. Hoe zorg ik voor de juiste barcode stickers of labels in mijn magazijn? Ook daarvoor heeft BarTrack een oplossing. Die kun je in het vervolg namelijk gewoon zelf printen!

Ga na naar de BarTrack website en kies voor 'log in'. Scan vervolgens de QR-code met en je bent ingelogd. Eenmaal veilig ingelogd kun je zelf voorraadlocaties aanmaken en daar artikelen aan toevoegen. Per voorraadlocatie kun je vervolgens de barcodes van deze artikelen printen. Maak zo veel voorraadlocaties aan als je wil, zo heb je minder artikelen per locatie en dat verhoogt het overzicht.

Tenslotte hoef je alleen nog maar te kiezen hoe je de barcodes wil printen. Je kunt kiezen voor Avery stickers maar je kunt ook labels printen op een Dymo Labelwriter. Aan jou de keus. En oh ja, wil je niet een hele lijst opnieuw afdrukken maar slecht een paar van de labels, dan kan dat ook hoor.

Zo kun je het magazijn heel eenvoudig van barcode labels voorzien. Nabestellen wordt zo een stuk eenvoudiger en je bespaart tijd en kosten. En niet onbelangrijk: de ergernis van misgrijpen is ook verleden tijd.

2 min read

Lancering nieuwe BarTrack website

Hoewel het eind van dit jaar alweer in zicht begint te komen zijn we bij BarTrack nog volop met vernieuwing bezig. Wij zijn van mening dat we met...

Read More
10 valkuilen bij voorraadbeheer

2 min read

10 valkuilen bij voorraadbeheer

Uit onderzoek blijkt keer op keer dat te veel of te weinig voorraad handenvol geld kost. En in het ergste geval zelfs klanten. Houdt jouw bedrijf ook...

Read More

1 min read

Even voorstellen BarTrack app 3.0!

Bij BarTrack zijn we niet snel tevreden. Iedere dag blijven we druk met het verbeteren van onze besteloplossingen. Alles met het doel het bestellen...

Read More